Sommarkul med Proletären FF!

(För tydlighets skull, detta är info om PFF:s sommarverksamhet i Tynnered, v.27-32. Är du intresserad av fotbollsskolan v.25-26, följ länken här!

Välkommen till ännu en kul sommar med PFF – helt enkelt Sommarkul! Som vanligt utgår vi från Fotbollsplanerna vid Vättnedelsskolan (”Grevegårdsplanen”). Vi kallar det organiserad spontanidrott – organiserad på så vis att ledare tar ansvar för en bra miljö och aktiviteterna men spontan såtillvida att man inte behöver anmäla sig på förhand, och det är gratis – kom som du är de dagarna du känner för det. Som vanligt blir det fotbollsspel, tävlingar, lekar och så kan man ibland prova friidrott och kampsport (anpassat för barn). Kom gärna i kläder som är sköna att röra sig i, gympakläder t.ex och ta gärna med egen vattenflaska. Det kommer finnas en vattenstation på plats där man kan tvätta händerna och fylla på sitt vatten.

Schemat för sommaren: 

V.27 (from 29/6) – v.32 (avslut 6/8)

Måndag- Torsdag, varje vecka mellan 16:30-19:30 (kan komma att ytterligare delas in efter ålder i syfte att inte bli för stora grupper, se info nedan)

Det blir alltså Sommarkul som vanligt men det som inte riktigt är som vanligt är att vi behöver anpassa aktiviteterna efter rådande riktlinjer från FHM och de rekommendationer som Riksidrottsförbundet samt resp. specialidrottsförbund kommit med gällande att begränsa smittspridning med anledning av Covid19. Vi tar det på allvar och kommer därför t.ex. dela in passen åldersvis, så att vi inte är för många igång på samma ställe samtidigt, samt ha rutiner för handhygien osv. Exakt hur indelning av passen kommer inom kort men kan komma att behöva ändras under sommarens gång. Då kommer info här samt på FB-eventet nedan. Naturligtvis får man gärna kontakta oss ledare vid funderingar eller om man vill ha mer info:

Henrik: 0702228771 / henrik_kallen@hotmail.com

Facebook-eventet: Sommarkul med Proletären FF

Share
Det här inlägget postades i Verksamhet. Bokmärk permalänken.