Cruz Azul på vårt klubbhus

Cruzazul på PFFI samband med oroligheter i Biskopsgården erbjöd vi Cruz Azul att tillbringa en helg med sina ungdomar i vårt klubbhus för att ge dem en chans att i lugn och ro få möjlighet att bygga vidare på sin viktiga verksamhet. Under helgen som gick genomförde de detta besök och vi fick följande brev från deras ordförande Tito Rojas.

 

I bild vårt P04 lag som med enorma svårigheter cruz azul försöker rädda kvar i klubben. Vistelsen i er klubbstuga gav oss en guldchans för att lära känna dessa barn och dess föräldrar. Vi går stärkta från denna aktivitet och fortsätter att bygga vidare vår ungdomsverksamhet i den sargade biskopsgården. Vi tackar Proletären som ännu en gång visar sin solidaritet mot de svaga i samhället. Att vi kan bygga vidare denna grupp är också er förtjänst.

Share
Det här inlägget postades i Verksamhet. Bokmärk permalänken.