Säsongen 2013

Till Göteborgs Fotbollsförbund                                                                              2013-10-24

Med anledning av beslut i TK att våra sista tre matcher skall dömas av huvuddomare och två assisterande domare, med anledning av att ni vid ett flertal tillfällen, från andra föreningar och lag, fått klagomål på vårt beteende i samband med matcher i division 6C.

Efter att behandlat frågan i styrelsen den 8 oktober 2013 vill vi säga följande:

Vi är de första att erkänna att vi under hela säsongen (och även tidigare) haft svårigheter och problem med vårt lags uppträdande i samband med matcher. Även om det inte märkts utåt har vi vidtagit vissa åtgärder som att klubben internt stängde av spelare, under några månader, från att delta i sektionens verksamhet. Vi har även haft samtal med domaransvarige Ulf Jonasson som vid ett tillfälle träffade laget och hade en genomgång om uppträdande i samband med matcher både vad gäller spelare och ledare.

Vi inser att vi ännu inte på långa vägar kommit tillrätta med den allvarliga situation som vårt representationslag och vår förening hamnat i.

Vi kommer därför att intensifiera arbete med laget runt frågan om Fair Play.  Vi kommer även ta upp frågan internt genom att starta upp en diskussion i föreningen om vad det innebär att vara med i vår förening och inte minst att vara representant för föreningen.

Om Göteborgs Fotbollförbund genom åren vet föreningar som haft liknade svårigheter och som Göteborgs Fotbollförbund diskuterat med och hittat lösningar på tar vi gärna del av dessa erfarenheter.
Dessutom vill vi sända en ursäkt till övriga lag i 6 C och från klubbens ledning kommer vi att arbeta för att liknande situationer inte skall uppstå i samband med matcher när lag från PFF spelar matcher.

Fotbollshälsningar

Proletären FF
Styrelsen /
Ingrid Frejd Ordförande

 

Share
Det här inlägget postades i Verksamhet. Bokmärk permalänken.