Protestera mot mördarens Sverigebesök

USA:s president Barack Obama besöker Sverige den 4-5 september. Samtidigt pågår det en stor NATO-övning i Sverige, ledd av Tyskland.
Eftersom den internationella solidariteten är en av grundpelarna i PFF:s vision och värdegrund, är det självklart för oss i klubben att vara med och arrangera demonstrationen mot mördarens Sverigebesök.

Vi uppmanar alla fredsvänner och antiimperialister att delta i protesterna mot Obamas Sverigebesök och att på alla sätt visa USA:s president att han inte är välkommen.
Motståndare till krigen i Irak, Afghanistan, Syrien och Libyen, Palestinavänner, Natomotståndare och alla andra fredsvänner slut upp i demonstrationen som i Göteborg arrangeras den 4 september, samling kl 18.00 på Götaplatsen.

Ju fler vi blir desto tydligare blir budskapet till den svenska makten att vi inte accepterar att vara en bricka i imperialismens aggression och krig.

Precis som det är viktigt att jobba för freden, för att en annan värld är möjlig, måste vi som fredsvänner protestera mot krigen. Vi måste protestera mot att Sverige är värdnationen för NATO-övningar.

Dessto fler vi blir den 4 september ju tydligare visar vi att vi är för en rättvis fred och motståndare mot imperialismens krig.
Layout 1Det är barn och civila som dör och skadas av drönare. Drönarattackerna ökar, och det är civila människor som faller offer. Det är hemskt att se, men det här är imperialismens ansikte.
Slut upp i protesterna mot mördarens Sverigebesök!

Demonstrationen arrangeras av:
Alevetiska Kulturföreningen, Al-Salam föreningen, Folket i bild Kulturfront, Galileens Solidaritetsförening, Kommunistiska Partiet, Kurdiska kvinnor för integration, Latinamerikanska föreningen för mänskliga rättigheter, Palestinska Riksförbundet, Palestinska center rätt att återvända, Proletären FF, Revolutionär Kommunistisk Ungdom, Salvadoranska föreningen Oscar Arnulfo Romero, Svenska Fredskommittén, Sveriges Kommunistiska Parti, Svensk-Kubanska föreningen

Vill fler organisationer ansluta sig så maila till goteborg@kommunisterna.org

 

 

 

Share
Det här inlägget postades i Verksamhet. Bokmärk permalänken.