Sagt efter FIFA kongress

Nyligen genomförde FIFA sin kongress där bland annat representanter för den palestinska fotbollen fick möjlighet att beskriva under vilka förutsättningar de har att bedriva fotboll under ockupation. Detta ledde till att ordf SvFF Karl Erik Nilsson efter att lyssnat på rapport om Palestina i sin blogg oå Svenska Fotbollsförbundet skriver följande:
”Under kongressens senare del fick företrädare för Palestinas Fotbollsförbund beskriva sin situation inför kongressen och då kan man konstatera att vi i Sverige har våra problem, men de bleknar något i skenet av den problematik företrädarna från Palestina brottas med.
Sedan 1985 har vår förening motionerat till idrottens beslutande organ om ett stöd för den palestinska idrotten och bojkott av Israel, vi får se vad som händer nu.
Share
Det här inlägget postades i Verksamhet. Bokmärk permalänken.