Utredning om ägandet i IdrottsAB

Nu har utredningen om ägandet i IdrottsAB kommit. Vi lägger ut den utan några kommentarer från vår sida eftersom vi inte gått igenom den. Vi gör det för att så många som möjligt skall ha möjlighet att ta sätta sig in i den viktigaste frågan som idrottsrörelsen har att ta ställning till någonsin. Om idrotten skall vara demokratisk eller om den som har tjockast plånbok skall bestämma. För oss är väl frågan självklar – men det finns krafter som vill rasera hela idrottsrörelsen. Här kommer texten från SISU idrottsutbildarnas nyhetsbrev:

IdrottsAB-utredningen på remiss
Den efter RF-stämman 2011 tillsatta utredningen om ägandet i IdrottsAB är klar.
RS har vid sitt senaste sammanträdet beslutat att skicka den på remiss till SF, med möjlighet för DF att inkomma med synpunkter.
Mattias Hjelmberg är RF:s kontaktperson i detta ärende.

Svar senast 18 februari

Här hittar du utredningen.

Share
Det här inlägget postades i Verksamhet. Bokmärk permalänken.