Snart är det Fredsloppet

Fredsloppsloggan

Fredsloppsloggan

Fredsloppet är arrangemanget för oss som tycker att idrott och solidaritet är viktigt. Att dom hör ihop. Alla kan delta i Fredsloppet, vill man inte springa så kan man vara aktiv i promenadklassen. Tillsammans så försöker vi göra en annan värld möjlig!

De rika blir rikare genom hänsynslöst utnyttjande av folkflertalet och våra naturtillgångar – men det behöver inte vara så.

Rasism, imperialistiska krig, ekonomisk spekulation och skövlandet av vår miljö, hotar snart själva livet – men det behöver inte vara så.

Vi, arbetare och vanligt folk i samhället får stå för notan; med lägre löner, högre skatter, arbetslöshet och social misär – men det behöver verkligen inte vara så.

En annan värld är möjlig!

Ett deltagande i Fredsloppet innebär att man blir en del av och visar solidaritet med alla de människor runt om i världen som kämpar för ett rättvist samhälle som ger oss riktiga jobb, bostad, vård, kultur och fritid samt som tar hand om vår planet den enda vi har!

I år så går det ekonomiska överskotten för att skapa en idrottsledarutbildning i Palestina. Mer detaljerad information och möjlighet att anmäla sig finns på

www.fredsloppet.se

Flygbladet 2012

Share
Det här inlägget postades i Verksamhet. Bokmärk permalänken.