Pia tvingas tacka nej på grund av OS-Guld till festen

Ett tråkigt besked är att Pia Sundhage tyvärr inte kommer. Inte för att hon inte vill utan för att hon vann OS guld och därmed kommer USA spela landskap samma dag. Men Pia kommer till oss på olika sätt även i framtiden – bl annat i boken Proletären FF 40 år.Något som är klart är att det kommer 281 personer.

Förberedelserna för 40 års festen är i full gång, scenen färdigbyggd, artisterna repar, serveringspersonal, och tältbyggarna är på gång. Kockarna samlar in större och större grytor i tack med att anmälningarna strömmar in ! Samtidigt som vi precis fick en krönika av Sven Wernström till PFF- 40 år i kamp för idrott åt alla och en annan värld är möjlig. Media har hört av sig och vill göra ett inslag – med andra ord allt är som vanligt – massor att göra och har Du tid några timmar på torsdag och fredag är Du mer än välkommen. Anmäl Dig till Bengt Frejd 0704 170772 – alla kan göra något och tillsammans kan vi göra mycket! Hur som helst än en gång välkomna till festen 1 september kl. 17.00 på klubbhuset

Share
Det här inlägget postades i Klubben, PFF 40 år. Bokmärk permalänken.