Nu har fotbollen startat sin satsning inför höstens seriespel

En vår med blandade resultat har trots allt gett Proletären FF en bra chans till en topplacering i division 7C. Laget inledde med två förluster, Billdals BK och Gothenburg Celtic FC, för att sedan vinna tre raka (Grimmereds BK, AIF och Ösets BK) innan man åkte på ytterligare en förlust mot Backa BK. Två avslutande segrar mot BK Bifrost och Menisken IF gjorde att laget lyckades samla ihop till 15 poäng, samma som både tvåan Grimmereds BK och trean Ösets BK. Upp till ettan, Backa BK, är det en bit att ta sig. De har 21 poäng och har lyckats vinna samtliga sina sju matcher.

Halvlek mot AIF

Halvlek mot AIF

Sedan en vecka tillbaka har laget satt igång med satsningen inför höstens seriespel. Först två veckors träning med en hel del fysik och som avslutas med ett träningsläger i Lysekil 3-5 augusti. Därefter försöker man hitta formtoppen genom en veckas träning med mestadels speltekniska övningar.

Första matchen spelas tisdagen den 14 augusti mot Billdals BK på Hovås Billdal Arena 1 där Proletären FF har en revansch att utkräva sedan den snöpliga 1-3 förlusten i premiärmatchen i våras.

Kom och heja fram laget till en seger i höstens första match.

Matchtid: 14 augusti klockan 20.15.

Hitta till planen: https://maps.google.com/maps?q=57.58902,11.94670

 

Share
Det här inlägget postades i Fotboll, Verksamhet. Bokmärk permalänken.