Tredje raka för Proletären FF!

Ösets BK – Proletären FF 2-3 (0-1)

Truppen: Camilo, Aron, Hamodi, Oscar, DJ, Adnan, Sargon, Roberto, Samer, Heros, Martin, Rany, Robin, Ghaswan, Antoni, Lillen.

0-1    Aron (44) assist Roberto
1-2    Sargon (67) assist Samer
1-3    Roberto (70) assist Samer

Säsongens tredje seger kom idag efter en 2-3 seger mot Ösets BK på en varm och solig Majvallen. Två bollspelande lag möttes och det blev en väldigt jämn och spännande match. Ösets BK och PFF hade ungefär lika mycket bollinnehav men PFF lyckades skapa fler farliga målchanser och var nära 0-1 flera gånger. Det dröjde dock till 44’e minuten innan första målet kom på nick av Aron efter en skarv av Roberto. Dessvärre replikerade Öset direkt i början på andra halvlek. En uppsnappad boll på mitten och ett stenhårt skott som ställde hela PFF. En riktig drömträff.

Matchbilden fortsatte som tidigare, jämnt bollinnehav men PFF som skapar de farligare chanserna. Efter 22 spelade minuter i andra halvlek har PFF tre minuter som avgör matchen, Sargon gör 1-2 och strax efter slår Roberto till och gör 1-3. Efter detta tar Öset över spelet något och en kvart senare får PFF en man utvisad. Öset trycker på och lyckas reducera i 87 minuten. Lite onödigt spännande på slutet men PFF lyckades hålla undan och ta en viktig trepoängare.

Share
Det här inlägget postades i Fotboll, Verksamhet. Bokmärk permalänken.