De finns de som VILL ta ansvar!

Fotbollslegenden Diego Maradona sade att han är ”största fan och supporter av det palestinska folket” i en av sina sällsynta kommentarer till Mellanösternfrågan.

Maradona tar emot en palestinasjal från en supporter

”Detta är min ståndpunkt och jag kommer aldrig att ge upp. Jag bryr mig inte om någon blir arg”, sa Maradona i Dubai på måndagen. Han tillade att han mycket respekterar palestinierna ”sympatiserar med dem och tycker att de behöver allas stöd.” I augusti godkände den argentinska stjärnan den palestinska svart-vita halsduk från en supporter. Han kramade supporten och tackade honom, innan han gjorde seger tecken och sa till kameran ”Viva Palestina.”
Maradona sade att han anser det palestinska folket på samma sätt som han anser att hans tvååriga barnbarn ”Benjamin” är i ständigt behov av stöd.
”Jag har lovat medlemmar av den palestinska landslaget att besöka Palestina. Jag stöder det palestinska folket, eftersom jag växte upp fullt medveten om kamp och konfrontation av orättvisa. Palestina är en kämpande land ”, sade Maradona.

Share
Det här inlägget postades i Verksamhet. Bokmärk permalänken.