500 mil passerade!

Det är med glädje vi kan konstatera att vi inte bara har sålt 400 mil utan faktiskt över 500 mil. Tillsammans så har vi visat att hjälps vi åt så gör vi solidariteten möjlig!

Visumprocessen för killarna och ledarna är i full gång och vi väntar besked på om dom får visum till Sverige i veckan.

Under tiden så pågår förberedelse arbetet för bussresan med full fart. Allt är klart med organisationen Käthe Kollowitz Vredesloop http://www.vredesloop.be/ i Belgien, där dom tar emot oss och laget mellan den 27 juli till den 29 juli.

Arbetet med att ta emot laget är igång i Paris, Hamburg och Köpenhamn och information om hur det går med dessa städer kommer uppdateras inom kort.

Laget heter Al-Quds (på arabiska brukar man säga Al-Quds istället för Jerusalem) och består av 3 ledare och 17st spelare. Så det är med stor glädje vi kan ge dessa killar chansen till en av de största fotbollsupplevelser man kan ha som ungdomsspelare. Detta är något vi har gjort gemensamt, varenda meter räknas.

OFFICIALS

NAME TITL
IBRAHIM M. A. SABBAH HEAD OF DELIGATION
AHMED W.E. AL HASSAN COACH
WALID F.M.AMER TEAM MANGE

PLAYERS

Abdallah, Ahmed, Dawoud, Fadel. Hamza, Hazem, Ibrahim. Ihab, Issa, Khalil, Mahmoud, Ahmed, Mohammed,Abdallah, Mutafa, Qais, Rami. Tillsammans så hälsar vi dessa 16 st 16 åringar och en 15 åring, varmt välkomna till Göteborg!

 

Share
Det här inlägget postades i Bussmil för Palestina. Bokmärk permalänken.